Cariere

Suntem in permanenta in cautare de oameni ambitiosi, intreprinzatori si cu spirit de echipa, de oameni dispusi sa invete si sa ne invete.

Daca vrei sa muncesti alaturi de o echipa tanara, sa te dezvolti profesional si sa inveti lucruri noi in fiecare zi, trimite-ne un CV si o scrisoare de intentie la: contact@doiarhitecti.ro . Demonstreaza-ne ca ai inteles provocarea si noi ne vom ocupa de restul!

Ai experienta sau esti la inceput in aceasta industrie, esti designer, arhitect, inginer sau un bun vanzator care doresti sa castigi alaturi de noi?

Daca raspunsul este DA si consideri colaborarea cu Design Office Ideas ca un pas inainte in cariera ta, trimite-ne informatii despre experienta ta si managerul executiv D.O.I. va fi notificat imediat. In urma unei scurte discutii ati putea ajunge la o forma de colaborare speciala care sa respecte experienta ta, stilul tau de viata actual si gradul de asumare.

Vrei sa intri in echipa noastra?

Completeaza formularul de mai jos:


DesignerArhitectInginerVanzatorMuncitor

(optional)

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu stocarea si procesarea datelor tale de catre acest site conform Politicii de confidentialitate

Sunt de acord