AMBIENT 2 BUSINESS

Pentru realizarea unui proiect de amenajare a unui spatiu comercial, va punem la dispozitie acest serviciu, in cadrul caruia, pentru o buna realizare a proiectului, constituim o echipa formata din specialisti in marketing, vanzari si impact vizual. Impreuna cu acesti vom analiza impactul pe care doriti sa-l realizati in afacerea dumneavoastra, in asa fel incat design-ul pe care il propunem sa va ajute in cresterea vanzarilor viitoare, indiferent de domeniul de activitate in care activati.                                        

Eveniment ”Ambient 2 Business” – Hotel Boavista 

 – 5 Octombrie 2017 –

Oprea Daniela

“Am asistat la prezentarea unui concept integrat si complex. Consider ca prin intermediu acestui proiect ai acces la o expertiză integrată, astfel se poate identifica mai rapid/ușor nevoia clientului iar aceasta permite oferirea unei soluții rapide si eficiente. De asemenea, cred că este un concept de succes. In ceea ce priveste partea de conștientizare/educare a pieței pentru astfel de servicii, consider ca in prezentarea aceasta a fost foarte bine realizata!”

Maria Tanasă

“Felicitări! Foarte frumos eveniment!”

Ambrus Alina

“ Am asistat la o conferință interesantă ,un concept nou foarte bun, desi cred că mediul antreprenorial din România nu este încă pregătit 100% pentru el. Vă urez success și chiar dacă momentan nu doresc să-mi schimb sediul ,vă voi recomanda prietenilor și cunoștințelor mele.”

Chioariu Cristina Anca

“Personal nu mă încadrez între decidenții in reamenajare ,dar pot fi o sursă bună de recomandări .Proiectul mi se pare excellent vă doresc mult success!”

Mitrache Simion

“ Foarte bun concept, foarte buna si prezentatorii. Felicitări!”

Gavrilă Matei

“Cred ca dacă la durata evenimentului s-ar mai adăuga o oră ar fi perfect. A fost foarte interesant!”

Daniela Moldoveanu

„ Foarte interesant proiectul. Cu siguranță lumea va auzi și va alege să lucreze cu Design Office Ideas.”

Va intereseaza un proiect de amenajare a unui spatiu comercial?