MARKETING

POZITIONAREA FACE DIFERENTA!

Ai deja sau te pregatesti sa lansezi/relansezi un nou business/brand/produs sau serviciu?

Te-ai gandit serios ca POZITIONAREA FACE DIFERENTA, fie ca vorbim de un business, brand, produs sau serviciu?

Pentru ca…

  • din cauza unei POZITIONARI NEPOTRIVITE SAU CONFUZE multe business-uri sau produse esueaza;
  • POZITIONAREA sta la baza oricarei strategii de business sau de marketing, inainte si dupa lansare;
  • campanile de marketing/PR comunica si intaresc POZITIONAREA stabilita, numai in directa legatura cu obiectivele concrete de business.

POZITIONAREA TREBUIE SA GENEREZE O PERCEPTIE EMOTIONALA POZITIVA IN PIATA!

STIAI CA…

  • modul in care oamenii iti percep business-ul/brandul/produsul determina succesul sau insuccesul (similar cu “esti ceea ce cred oamenii despre tine”)?
  • “PERCEPTIA” porneste de la “POZITIONAREA” pe care o definesti strategic la inceput si pe care o transmiti apoi constant prin toate actiunile de marketing/PR/sales pe care le faci?
  • definirea POZITIONARII optime, diferentiatoare, care sa te ajute sa devii atractiv, reprezinta un proces ce presupune mai multe etape precise?

Pune-ti business-ul/brandul/produsul pe baze corecte, daca vrei sa ai succes pe termen lung!

Iata 10 SERVICII DE MARKETING cu care te putem ajuta pentru definirea si implementarea POZITIONARII business -ului/  brandului / produsului tau:

 

Tip SERVICIU                                         

                                     BENEFICII

1

Audit de marketing

Evita sa actionezI „legat la ochi”, intelege corect starea actuala, raportarea la clienti, concurenti si tendinte, primeste concluzii si directii de actiune concrete.

2

Definirea pozitionarii strategice pe piata

PrimestI o directie clara pentru a-ti defini cea mai buna pozitionare pe piata, diferentiatoare si foarte de atractiva, in linie cu obiectivele tale de business.

3

Identificarea directiilor strategice optime si realizarea planului de marketing, construit direct pentru indeplinirea obiectivelor de business

Iți intocmim „cea mai aducatoare de profit” strategie, tinand cont de contextul corect analizat al pietei, in linie cu pozitionarea identificata si astfel eviți sa-ți duci de la inceput produsul intr-o directie gresita, de unde pentru a te corecta ulterior vei pierde multi bani si timp ulterior.

4

Identitate de brand/corporate (continut si vizual)

Iți construim o identitate distinctă, dar perfect armonizata cu cea mai buna pozitionare identificata, atat ca si poveste, cat si ca parte vizuala (logo, brand book, materiale aferente etc).

5

Plan de Lansare sau re-lansare de produse noi

Primesti un plan concret pentru maximizarea lansarii unui produs, bazat pe experienta multor lansari anterioare, in directa concordanta cu bugetul si obiectivele tale de business.

6

Implementare Lansare produse noi

Beneficiezi de consilierea unei expertize importante in aceasta zona, pentru a eficientiza la maxim actiunile si bugetele.

7

Campanii de promovare online si offline

Beneficiezi de consiliere bazata pe o expertiza importanta in aceasta zona, pentru a eficientiza la maxim actiunile si bugetele.

8

Monitorizare indicatori obtinuti prin campanii

Aspect foarte important, care te asigura ca iți cheltuiești eficient banii si ca iți indeplineste obiectivele de vanzari.

9

Studii de piata

Vei intelege in mod real si profesionist cum sta, parerea consumatorilor, competitia, trendul pietei etc

10

Consiliere periodica/permanenta la nivel de strategie de brand/produs

Te asiguri ca ai langa tine pe cineva cu multa experienta in aceste zone, care te poate ajuta profesionist, pentru directiile strategice si pentru optimizarile necesare.

Completeaza formularul de contact, iar unul din consultantii nostri te va contacta in maxim 24h !

CERE OFERTA

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu stocarea si procesarea datelor tale de catre acest site conform Politicii de confidentialitate

Sunt de acord